Kom langs & geniet van onze dessert!

Geniet van onze verfrissende

Desserts

Een lekkere verfrissing op de dag of een verkoelende afsluiting van je maaltijd? Probeer dan een van onze overheerlijke en smaakvolle desserts voor jong en oud!

Voor elke dessert liefhebben hebben wij wel een passend dessert in huis. Alle desserts worden op ambachtelijke wijze gemaakt en met zorg en aandacht geserveerd. Je kan bij ons onder andere kiezen voor overheerlijk ijs met seizoenvers fruit. Wij selecteren het beste en meest lekkere fruit van het seizoen, om een ware smaaksensatie te creëren.

Ben je een echte chocolade liefhebber? Wij hebben het! Je kan namelijk ook kiezen voor onze Coupe Bananarama, met ambachtelijk ijs, banaan, slagroom en heerlijke chocoladesaus.

Voor de echte zoetekauwers hebben wij smeuïg roomijs met verrassingssnoep en lekkere slagroom. Laat je keer op keer verrassen door onze unieke samenstelling van vers fruit en snoepgoed!

Kom jij gezellig langs om onze verfrissende en heerlijke desserts te proeven? Bekijk hier alvast de menukaart!

Mocht je liever je dessert thuis of op een andere plek willen nuttigen, dan is dat bij ons mogelijk! U kan gemakkelijk en snel online of telefonisch bestellen via info@hartighensoed.nl of via telefoonnummer: 0523-301333.

Hanso Hartigh

Hanso Hartigh

Sofie Soed

Sofie Soed
pannenkoeken-hardenberg (10)

Bij Hartigh & Soed kan je gemakkelijk en snel

Telefonisch bestellen!

Heb je zin een lekkere pannenkoek, een broodje of een wafel? maar wil je niet in de keuken staan? Wij bieden de oplossing! Naast een hapje eten in ons restaurant is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen en je eten af te halen. 

Wil je je visite verrassen met een lekkere wafel? Bestel deze dan telefonisch bij ons en geniet er samen van! 

Bij grote bestellingen raden wij aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen.

Bestel direct telefonisch