Kom langs & geniet van onze pannenkoeken!

Geniet van onze unieke

Pannenkoeken

Al onze pannenkoeken worden vers en op ambachtelijke wijze gebakken. De pannenkoeken pannen zijn gemaakt van gegoten aluminium en en door de robuuste bouw blijft de smaak van de pannenkoeken echt authentiek.

Pannenkoek- en wafelhuis Hartigh & Soed heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken, welke vers en op ambachtelijke wijze worden gebakken.

Zo zijn er de Hartigh pannenkoeken, waarbij je kan denken aan een pannenkoek met spek, een pannenkoek gevuld met gehakt, champignons, roomkaas, paprika en sla, of durf je het aan om voor de pannenkoek Bløf - verrassing van de chef - te gaan?

Naast de uitgebreide keuze van de hartige pannenkoeken, hebben we voor de zoetekauwers ook een ruime keuze in zoete pannenkoeken. Zo kan je onder andere kiezen voor een pannenkoek met banaan en chocoladesnippers of een pannenkoek met boerenroomijs, boerenjongens en stroopwafel.

Kom jij gezellig bij ons eten en ontmoeten?

Mocht je liever de pannenkoeken thuis of op een andere plek willen nuttigen, dan is dat bij ons mogelijk! Je kan gemakkelijk en snel online of telefonisch bestellen via info@hartighensoed.nl of via telefoonnummer: 0523-301333

Bekijk hier alvast de menukaart!

Hanso Hartigh

Hanso Hartigh

Sofie Soed

Sofie Soed
pannenkoeken-hardenberg (6)

Bij Hartigh & Soed kan je gemakkelijk en snel

telefonisch bestellen!

Het is bij ons mogelijk om pannenkoeken, wafels, broodjes en meer telefonisch te bestellen en af te halen bij ons in het pannenkoek- en wafelhuis. Alles wordt na het plaatsen van de bestelling heerlijk vers bereid en gebakken!

Bestel direct telefonisch