Kom langs & geniet van onze wafels!

Geniet van onze unieke

Wafels

Wafels, krokant van buiten en heerlijke luchtig van binnen. Mmm.. begin jij ook al te watertanden als je dit leest? Wij wel!

Voor elke wafel liefhebber hebben wij wel een passende wafel in ons assortiment. Of je nu een zoetekauw bent of meer van hartig houdt, wij hebben het! Je hebt de keuze uit de orginele, klassieke wafel of de hippe kleinere lollywafel. Alle wafels in ons assortiment worden ambachtelijk gemaakt. Zodra je bij ons het pannenkoek- en wafelhuis binnenkomt wandelen, komt de heelijke geur van deze wafels je al tegemoet en neemt deze geur je mee terug in de tijd van grootmoeder's keuken. 

Alle wafels worden ambachtelijk gemaakt, met ons eigen en unieke recept voor het beslag. In zowel de "klassieke" wafels en de lollywafels bieden wij een ruime keuze aan. Zo kan je kiezen voor de Jack Sparrow wafel met vers fruit en slagroom, of ga je liever voor de kleinere Lollytroffee lollywafel met melkchocolade en toffee karamel? Kom jij gezellig bij ons eten en ontmoeten?

Mocht je liever de wafels thuis of op een andere plek willen nuttigen, dan is dat bij ons mogelijk! U kan gemakkelijk en snel online of telefonisch bestellen via info@hartighensoed.nl of via telefoonnummer: 0523-301333

Bekijk hier alvast de menukaart!

Hanso Hartigh

Hanso Hartigh

Sofie Soed

Sofie Soed
pannenkoekenrestaurant-hardenberg (4)

Bij Hartigh & Soed kan je gemakkelijk en snel

Telefonisch bestellen!

Heb je zin een lekkere pannenkoek, een broodje of een wafel? maar wil je niet in de keuken staan? Wij bieden de oplossing! Naast een hapje eten in ons restaurant is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen en je eten af te halen. 

Wil je je visite verrassen met een lekkere wafel? Bestel deze dan telefonisch bij ons en geniet er samen van! 

Bij grote bestellingen raden wij aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen.

Bestel direct telefonisch